LIVRARE si PLATA

LIVRARE SI PLATA    X

Comanda va fi livrata in termen de 2-7 zile lucratoare prin curier rapid sau Posta Romana, acolo unde nu exista puncte de livrare Fan Courier. Taxa de transport costa 20 lei prin curier rapid si 10 lei prin Posta, pentru comenzile mai mici de 250 lei. Pentru comenzile mai mari de 250 lei beneficiati de transport gratuit, daca in localitatea respectiva exista punct de livrare Fan Courier.

Pentru produsele handmade, termenul de livrare este de 7-14 zile. Termenul exact de livrare va va fi comunicat telefonic de unul dintre operatorii nostri.

Momentan dispunem de 2 modalitati de plata:

  1. Numerar la livrare – platiti in momentul in care primiti coletul si
  2. Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul in lei RO62BTRLRONCRT0411393001, deschis la Banca Transilvania, pe numele S.C. Handmade Minis Boutique SRL-D. Dupa depunere, ne puteti trimite OP-ul sau chitanta pe adresa de e-mail : minis_boutique@yahoo.com. Factura o veti primi pe e-mail dupa confirmarea platii.

RETUR    X

Conform legislatiei in vigoare (OG 34/2014), acceptam returnarea comenzilor in termen de 14 zile de la data primirii de catre client. Returnarea produselor se face doar daca produsele nu au suferit deteriorari si nu au fost purtate. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre client. De asemenea va reamintim ca legea prevede ca vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune de interese catre cumparator.

Incercam sa rezolvam  toate situatiile neplacute aparute in mod amiabil si eficient, de aceea va rugam sa ne comunicati cat mai rapid de la momentul primirii unei comenzi daca produsele comandate nu corespund asteptarilor dumneavoastra si doriti sa le returnati sau sa le shimbati cu un alt produs!